Zaalverhuur


Eten & drinken

Geen borrel of diner is geslaagd zonder goed eten en drinken! Museum Speelklok biedt verschillende opties aan voor de catering.

Museum Speelklok heeft een eigen museumcafé voor lunches en borrels. Daarnaast werkt het museum voor diners en feesten samen met twee verschillende cateraars om je te kunnen ontzien en om de kwaliteit van de (h)eerlijke gerechten en dranken te waarborgen. Heb je toch liever jouw eigen cateraar voor de invulling van het menu? Dan kan dat in overleg met onze afdeling.  

Vineyard

Vineyard organiseert de catering voor elke party, elk huwelijk en elk evenement met passie, creativiteit én professionaliteit. Het bedenken van een totaalconcept en daarmee het volledig ontzorgen van de gasten is een belofte die zij graag waarmaken. Dat doen ze op hoog niveau met kwalitatieve producten en uitstekende service, tegen een eerlijke, transparante prijs. Voor elk feest, elke party en elke gelegenheid hebben zij aanbod op maat.

Food Jazz & DJ’s

De totaalbeleving, daar draait het bij Food Jazz & DJ’s tijdens elk evenement om. Of het nou een bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of diner is, Food Jazz & DJ’s verzorgt het hele traject. Goed eten is daarbij onmisbaar, omdat het voor verbinding zorgt. Dat bereik je niet alleen door culinaire hoogstandjes te serveren, maar vooral door mensen te verrassen. ‘Dare to eat different’.

Museumcafé Klok  

Vanuit het museumcafé verzorgen wij heerlijke lunch, koffie met taart en een borrel met hapjes.

  • Koffie arrangement: Voor uw bijeenkomst of vergadering hebben we alles in huis voor uw koffie en thee catering. Denk aan infused water, high tea, diverse taart en koek.
  • Lunch: We hebben een ruim aanbod aan rijk belegde lunches. Ons aanbod is erg divers, dus voor elke gelegenheid kunnen we een passend arrangement bieden. Luncharrangementen zijn beschikbaar vanaf € 8,50
  • Borrel: Naast Schulp vruchtensappen, frisdranken en alcoholische dranken biedt het museum een ruim aanbod borrelhapjes. Denk aan nootjes, zoutjes, olijven, bittergarnituur, warme en koude receptiehapjes. Het assortiment is vegetarisch en veganistisch verkrijgbaar. Op de tap staat De Leckere. Brouwerij De Leckere is in 1997 opgericht als eerste 100% biologische speciaal bierbrouwerij van Nederland. Alle bieren worden ambachtelijk gebrouwen met behulp van de beste, duurzaam verbouwde ingrediënten.
Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly