Zaalverhuur


Eten & drinken

Geen borrel of diner is geslaagd zonder goed eten en drinken! Museum Speelklok biedt verschillende opties aan voor de catering.

Museum Speelklok heeft een eigen museumcafé voor lunches en borrels. Daarnaast werkt het museum voor diners en feesten samen met twee verschillende cateraars om je te kunnen ontzien en om de kwaliteit van de (h)eerlijke gerechten en dranken te waarborgen. Heb je toch liever jouw eigen cateraar voor de invulling van het menu? Dan kan dat in overleg met onze afdeling.  

Vineyard

Vineyard organiseert de catering voor elke party, elk huwelijk en elk evenement met passie, creativiteit én professionaliteit. Het bedenken van een totaalconcept en daarmee het volledig ontzorgen van de gasten is een belofte die zij graag waarmaken. Dat doen ze op hoog niveau met kwalitatieve producten en uitstekende service, tegen een eerlijke, transparante prijs. Voor elk feest, elke party en elke gelegenheid hebben zij aanbod op maat.

FoodFavors

FoodFavors is al jaren de trotse catering partner en maximaal betrokken bij de meest enerverende events. Ze werken met een professioneel bevlogen team dat elk evenement tot een succes maakt. Ze adviseren en bespreken vooraf goed alle wensen door om de culinaire invulling perfect te laten aansluiten bij het evenement. Van een goed kop koffie, een verse smoothie, afternoon snack, een uitgebreide borrel, een dynamische of luxe diner tot spetterende feest met bites. Ze beloven stellig: “We cater compliments!”

Museumcafé Klok  

Vanuit het museumcafé verzorgen wij heerlijke lunch, koffie met taart en een borrel met hapjes.

  • Koffie arrangement: Voor een bijeenkomst of vergadering hebben we alles in huis voor jouw koffie en thee catering. Denk aan infused water, high tea, diverse taart en koek.
  • Lunch: We hebben een ruim aanbod aan rijk belegde lunches. Ons aanbod is erg divers, dus voor elke gelegenheid kunnen we een passend arrangement bieden. Luncharrangementen zijn beschikbaar vanaf € 8,50
  • Borrel: Naast Schulp vruchtensappen, frisdranken en alcoholische dranken biedt het museum een ruim aanbod borrelhapjes. Denk aan nootjes, zoutjes, olijven, bittergarnituur, warme en koude receptiehapjes. Het assortiment is vegetarisch en veganistisch verkrijgbaar.
Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly