Zaalverhuur


Introductie

Gehuisvest in de Middeleeuwse Buurkerk heeft Museum Speelklok jarenlange ervaring in het ontvangen van vele (inter)nationale groepen binnen en buiten de reguliere openingstijden!

Op deze unieke en muzikale locatie, midden in het centrum van Utrecht, organiseren wij heel graag samen met jou een persoonlijk ontvangst.

Alle soorten evenementen

Museum Speelklok biedt de ideale plek voor vergaderingen of zakelijke bijeenkomsten in het centrum van Utrecht, maar ook verjaardagen, feesten en zelfs bruiloften! Lees hier meer over de verschillende ruimtes van Museum Speelklok.

Op maandagen en na sluitingstijd staat het museum geheel tot je beschikking en heb je de mogelijkheid om in alle rust een groepsactiviteit te plannen. Zo is er de mogelijkheid te dineren op een plek naar keuze, of zelfs een volledig congres te organiseren.

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kan je tijdens kantooruren bellen naar 030 232 60 81 of mailen naar verhuur@museumspeelklok.nl.

Tijdens openingstijden van het museum kan je met een maximum van ongeveer 100 personen terecht in onze glazen Transeptzaal op de tweede verdieping. Hier zit je bijna in de nok van de middeleeuwse kerk en heb je een prachtig uitzicht over het museum. Er is tevens ruimte voor diverse koffie- en theepauzes, lunches of borrels. De Transeptzaal is zeer geschikt voor groepsactiviteiten zoals presentaties, vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten en door jou te organiseren workshops.

Het grote en centrale Middenschip met de prachtige monumentale gewelven biedt ruimte voor grote bijeenkomsten. Ook ons professionele podium, inclusief technische ondersteuning, is hier tegen een meerprijs beschikbaar. Alle museumzalen zijn bovendien geschikt voor workshops of feesten van diverse grootte. Museumcafé Klok is uitermate geschikt voor een lunch of ontvangst met koffie en thee.

In alle ruimtes kunnen wij de noodzakelijke audiovisuele middelen voor je verzorgen. Ook kan je altijd gebruik maken van de Muzikale Rondleiding langs de vrolijke zelfspelende collectie van het museum als perfecte onderbreking of exclusieve afsluiting van de dag.

Nog niet toegekomen aan de inschrijfprocedure of indeling van jouw deelnemers in de verschillende workshops? Ook op dit vlak voorzien wij je graag van advies! Uiteraard maken wij tevens graag een combinatie met een afsluitende borrel of zelfs diner voor je.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly