Zaalverhuur


Ruimtes & prijzen

In Museum Speelklok, gevestigd in de oude Buurkerk, zijn vele ruimtes met elk een eigen karakteristieke uitstraling.

Je kan bij ons terecht voor een huwelijksfeest, om een verjaardag te vieren, voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje, een kerstdiner, een jubileum, een nieuwjaarsborrel en nog veel meer! Op maandagen en na sluitingstijd is het museum geheel beschikbaar voor verhuur. Er zijn vijf verschillende ruimtes te huur. Iedere zaal heeft een andere uitstraling en capaciteit. Er is daarom vrijwel voor iedereen een geschikte ruimte te huur in het museum!

Offerte aanvragen
Wil je graag een evenement organiseren in Museum Speelklok? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in en ontvang een op maat gemaakte offerte! Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kan je mailen naar verhuur@museumspeelklok.nl of tijdens kantooruren bellen naar 030 232 60 81.


Hieronder vind je de verschillende ruimtes die te huur zijn in Museum Speelklok:

Transeptzaal

De glazen Transeptzaal heeft een moderne, transparante en lichte sfeer. Je zit in de nok van de middeleeuwse kerk en hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over het Middenschip van het museum. Deze zaal is binnen en buiten openingstijden van het museum te huur. Kijk hier voor meer informatie.

Middenschip

Het grote en centrale Middenschip met de prachtige monumentale gewelven brengt een sprookjesachtige sfeer met zich mee en biedt meer dan genoeg ruimte voor grote bijeenkomsten. Kijk hier voor meer informatie.

Danszaal

De feeërieke Danszaal vormt, met de prachtige kroonluchters en grote dansorgels, een unieke locatie in de sferen van de jaren ‘20. Kijk hier voor meer informatie.

Museumcafé Klok

In Museumcafé Klok zijn de authentieke details van de Buurkerk samengesmolten met een moderne uitstraling. Omgeven door de instrumenten van het museum biedt het café een unieke ruimte voor het organiseren van een borrel, receptie of feest. Kijk hier voor meer informatie.

Techniekzaal

De Techniekzaal is onderdeel van de Muzikale Expeditie. In deze museumzaal staat de vraag centraal hoe de instrumenten muziek produceren. In deze museumzaal kunt u tussen de collectie dineren met maximaal 45 gasten. Kijk hier voor meer informatie.

Aanvraagformulier verhuur

Aanvraagformulier verhuur

Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Indien de aanvraag vanuit een bedrijf komt graag bedrijfsnaam vermelden
Gewenste begintijd
Gewenste eindtijd

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly