Zaalverhuur


Ruimtes & prijzen

In Museum Speelklok, gesitueerd in de oude Buurkerk, zijn vele ruimtes met elk een eigen karakteristieke uitstraling.

Je kan bij ons terecht voor een huwelijksfeest, om een verjaardag te vieren, voor een personeelsfeest of bedrijfsuitje, een kerstdiner, een jubileum, een nieuwjaarsborrel en nog veel meer! Op maandagen en na sluitingstijd is het museum geheel beschikbaar voor verhuur!

In Museum Speelklok zijn vijf verschillende ruimtes te huur. Iedere zaal heeft een andere uitstraling en capaciteit. Er is daarom vrijwel voor iedereen een geschikte ruimte te huur in het museum! Hieronder vind je de verschillende ruimtes die te huur zijn in Museum Speelklok.

Wil je graag een evenement organiseren in Museum Speelklok? Vul dan dit formulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte!

Transeptzaal

De glazen Transeptzaal heeft een moderne, transparante en lichte sfeer. Je zit in de nok van de middeleeuwse kerk en hebt vanaf hier een prachtig uitzicht over het Middenschip van het museum. Deze zaal is binnen en buiten openingstijden van het museum te huur. Kijk hier voor meer informatie over de Transeptzaal.

Middenschip

Het grote en centrale Middenschip met de prachtige monumentale gewelven brengt een sprookjesachtige sfeer met zich mee en biedt meer dan genoeg ruimte voor grote bijeenkomsten. Kijk hier voor meer informatie over het Middenschip.

Danszaal

De feeërieke Danszaal vormt, met de prachtige kroonluchters en grote dansorgels, een unieke locatie in de sferen van de jaren ‘20. Kijk hier voor meer informatie over de Danszaal.

Museumcafé Klok

In Museumcafé Klok zijn de authentieke details van de Buurkerk samengesmolten met een moderne uitstraling. Omgeven door de instrumenten van het museum biedt het café een unieke ruimte voor het organiseren van een borrel, receptie of feest. Kijk hier voor meer informatie over Museumcafé Klok als verhuurlocatie.

Techniekzaal

De Techniekzaal is onderdeel van de Muzikale Expeditie. In deze museumzaal staat de vraag centraal hoe de instrumenten muziek produceren. In deze museumzaal kunt u tussen de collectie dineren met maximaal 45 gasten. Kijk hier voor meer informatie over de Techniekzaal.

Contact

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen of mailen: 030 232 60 81 / verhuur@museumspeelklok.nl

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet