Zaalverhuur


Trouwlocatie Utrecht

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht? Dan biedt Museum Speelklok in het historische stadscentrum daarvoor meerdere mogelijkheden.

Museum Speelklok behoort tot één van de mooiste trouwlocaties in Utrecht. Het officiële deel van de dag, maar ook de receptie of dansfeest, kan in één van onze museumzalen georganiseerd worden. De glazen Transeptzaal heeft van bovenaf goed zicht op het Middenschip van de voormalige Buurkerk en is tijdens openingstijden van het museum beschikbaar. De Danszaal, het Middenschip en Museumcafé Klok zijn na sluitingstijd (17.00 uur) en op maandagen beschikbaar. Wij zijn een erkende trouwlocatie in Utrecht voor het burgerlijk huwelijk.

Huwelijksfeest

In alle ruimtes kan het huwelijksdiner worden geserveerd. Denk hierbij ook eens aan de promenades van de middeleeuwse kerk waarin Museum Speelklok is gehuisvest. Samen met jullie gasten aan een mooi gedekte lange tafel tussen de collectiestukken. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Wil je graag je bruiloft (of een onderdeel hiervan) organiseren in Museum Speelklok? Vul dan dit formulier in en ontvang een op maat gemaakte offerte!

Contact

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kan je tijdens kantooruren bellen of mailen: 030 232 60 81 / verhuur@museumspeelklok.nl

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet