Zaalverhuur


Trouwlocatie Utrecht

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Utrecht? Dan biedt Museum Speelklok in het historische stadscentrum daarvoor meerdere mogelijkheden.

Wilt u trouwen in Utrecht? Museum Speelklok behoort tot één van de mooiste trouwlocaties in Utrecht. Het officiële deel van de dag, maar ook de receptie of dansfeest, kan in één van onze museumzalen georganiseerd worden. De glazen Transeptzaal heeft van bovenaf goed zicht op het Middenschip van de voormalige Buurkerk en is tijdens openingstijden van het museum beschikbaar. De danszaal, het Middenschip en Café Klok zijn na sluitingstijd (17.00 uur) en op maandagen voor u geopend. Wij zijn een erkende trouwlocatie in Utrecht voor het burgerlijk huwelijk.

Huwelijksfeest

Op alle locaties kan uw huwelijksdiner worden geserveerd. Denk hierbij ook eens aan de promenades van de Middeleeuwse kerk waarin wij zijn gehuisvest. Samen met uw gasten aan een mooi gedekte lange tafel tussen de collectiestukken. Dat wordt een onvergetelijke dag!

Contact

Voor meer informatie, een algemene prijsindicatie of het maken van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen of mailen: 030 232 60 81 / verhuur@museumspeelklok.nl

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.