Zien & Doen

14 oktober 2017 t/m 22 oktober 2017

Herfstvakantie: muzikale sprookjesvoorstelling Belle en het Beest

Kom in de herfstvakantie, 14 t/m 22 oktober, naar de muzikale sprookjesvoorstelling van ‘Belle en het Beest’ in Museum Speelklok en laat je meevoeren met een spannend liefdesavontuur. Een leuke activiteit in Utrecht voor kinderen!

Het verhaal van deze familievoorstelling is een bewerking van het bekende 18de-eeuwse sprookje en neemt je mee naar een magische wereld, waarin ook de muziekinstrumenten van het museum klinken. Een leuk uitje met kinderen voor in de herfstvakantie in Utrecht.

-Koop onderaan deze pagina jouw ticket voor de voorstelling-

Wanneer Belle wordt opgesloten in het kasteel van het Beest besluit ze zich niet te laten kennen. Niemand kan alleen een Beest zijn, er moet iemand anders achter verscholen gaan. Bijgestaan door een betoverde klok en een eigenwijze kandelaar gaat Belle op een muzikaal avontuur in het kasteel. Wat Belle niet weet is dat het Beest een vervloekte prins is, die de liefde moet vinden voor het muziekdoosje stopt met spelen…

Algemene informatie

 • Herfstvakantie 14 t/m 22 oktober
 • Doordeweeks: 14.00 uur en 15.00 uur
 • Weekend: 14.00 uur
 • Toeslag op entreeprijs: €4,50
 • Duur: 45 minuten
 • Adviesleeftijd: 5+
 • Tekst: Theo de With
 • Spel: Aubrey Snell en Tim van Scheijen

Kaartverkoop

Plan je dagje uit in de herfstvakantie op voorhand en koop hieronder online je ticket voor Museum Speelklok en de muzikale sprookjesvoorstelling van Belle en het Beest. 

 • Let op: Kijk alsjeblieft goed naar de ticketopties voordat je de aankoop bevestigt. Zorg er ook voor dat je het goede email adres opgeeft bij bestelling. Dit om er zeker van te zijn dat de tickets goed aankomen.

Let op! Beide voorstellingen op maandag 16 oktober zijn uitverkocht!
* Museumkaarten en BankGiro Loterij VIP-kaarten worden op de dag van bezoek bij de kassa geregistreerd, je betaalt nu alleen de toeslag.
** kortingsactie bijvoorbeeld van de Albert Heijn, Bank Giro Loterij, Postcode Loterij of andere vouchers voor Museum Speelklok. Je betaalt nu alleen de toeslag, de vouchers worden op de dag zelf verrekend aan de kassa.

Tickets aan de kassa

Er zijn ook enkele kaarten aan de kassa van het museum te verkrijgen voor de voorstelling. Om zeker te zijn van je kaartje raden wij aan deze online te kopen.

Promenades deel van de dag gesloten

Wanneer de voorstelling Belle en het Beest bezig is zijn de promenades van het museum tijdelijk niet te bezoeken. Op de momenten dat de promenades niet te bezoeken zijn is de MuziekFabriek ook tijdelijk op een andere plek te vinden.

 • Weekend promenades gesloten van 14.00 uur tot 15.00 uur
 • Doordeweeks promenades gesloten tussen 14.00 uur en 16.00 uur

Herfstvakantie regio Noord: Draaiorgelavontuur

Heb jij iets later herfstvakantie? Ga van 23 t/m 29 oktober dagelijks mee op draaiorgelavontuur met de orgelman! Tijdens de rondleiding leer je alles over de draaiorgels en kan je zelf ervaren hoe het is om een echte orgelman of orgelvrouw te zijn. Kijk hier voor meer informatie.

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly