3 november 2017

Kerstrondleidingen in Museum Speelklok

In de kerstperiode, 12 december 2017 t/m 7 januari 2018, hoor je in Museum Speelklok non-stop kerstmuziek vanuit alle hoeken van het museum!

De straatorgels, orchestrions en speeldozen spelen hun beste kerstplaten, boeken of rollen en de zelfspelende muzikale kerstboom is ook dit jaar weer aanwezig.

De Muzikale Rondleiding krijgt tijdens de winterse dagen ook weer een echt kersttintje. Kom genieten van de kerstsferen in het museum, zing mee met verschillende kerstliedjes en laat je voor even onderdompelen in een magische wereld vol vrolijkheid! Een leuk uitje met de kinderen, maar ook voor volwassenen.