18 november 2018 t/m 5 december 2018

Vanaf 18 november: Sinterklaasrondleidingen in Museum Speelklok

Kom van 18 november tot en met 5 december naar Museum Speelklok en vier samen Sinterklaas tijdens de Kinderrondleidingen!

Van 18 november tot aan de verjaardag van Sinterklaas krijgt de Muzikale Kinderrondleiding, die iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur in het museum wordt gegeven, een echt sinterklaastintje. Zing mee met de meest vrolijke sinterklaasliedjes en kom helemaal in de sferen voor pakjesavond! Uiteraard staan op de verjaardag van de goedheiligman alle Muzikale Rondleidingen in het teken van de Sint.

Een van de speelklokken, het Harfenuhr uit het Zwarte Woud, speelt O kom maar eens kijken en de Porter platenspeeldoos speelt Daar wordt aan de deur geklopt. Daarnaast spelen de grootste orgels uit het museum, zoals de Arabier, de Drie Pruiken en de Schuyt, ook verschillende vrolijke sinterklaasliedjes. Kom jij meezingen en mee dansen?

bez