Zien & Doen

14 november 2017

Sinterklaasrondleidingen in Museum Speelklok

Kom tussen 15 november en 5 december naar Museum Speelklok en vier samen Sinterklaas tijdens de kinderrondleidingen! Iedere woensdag, zaterdag en zondag om 14.00 uur.

Van 15 november tot aan de verjaardag van Sinterklaas krijgt de Muzikale Kinderrondleiding, die iedere woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag om 14:00 uur in het museum wordt gegeven, een echt sinterklaastintje! Zing mee met de meest vrolijke sinterklaasliedjes en kom helemaal in de sferen voor pakjesavond! Uiteraard staan op de verjaardag van de goedheiligman alle rondleidingen in het teken van de Sint!

  • Let op: de Muzikale Kinderrondleiding met sinterklaastintje komt 3 december te vervallen. Het museum biedt deze dag echter de hele dag door een Muzikale Rondleiding aan met een sinterklaastintje.

Een van de speelklokken, het Harfenuhr uit het Zwarte Woud, speelt O kom maar eens kijken en de Porter platenspeeldoos speelt Daar wordt aan de deur geklopt. Daarnaast spelen de grootste orgels uit het museum, zoals de Arabier, de Drie Pruiken en de Schuyt ook verschillende vrolijke sinterklaasliedjes. Kom jij meezingen en mee dansen?

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok