Zien & Doen


Verjaardagsfeestje

Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in Museum Speelklok vieren. Er mag gezongen, gedanst en gegeten worden!

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje in Utrecht vieren? Tijdens jouw kinderfeestje beleef je een leuke middag waarin iedereen vrolijke muziek te horen krijgt en ook zelf muziek kan maken. Ook zorgt Museum Speelklok dat er een prachtige verjaardagstaart voor de jarige klaarstaat met zijn of haar naam erop!

Na de lekkere taart kunnen jullie mee met de rondleiding door het museum waarin één van onze bijzondere draaiorgels speciaal voor de jarige Lang zal ze leven speelt. En dat is niet het enige, want iedereen leert tijdens het kinderfeestje ook nog eens veel meer over alle andere zelfspelende muziekinstrumenten die in het museum te vinden zijn. Een leerzaam en leuk dagje uit voor iedereen!

Reserveren

Wil jij een kinderfeestje vieren in Museum Speelklok? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een reservering. Bellen kan tijdens kantooruren via het nummer 030 231 27 89 of stuur een mail naar info@museumspeelklok.nl.

Programma

Het kinderfeestje is natuurlijk ook te combineren met de andere activiteiten voor kinderen. Zo is er aapje Toon die de kinderen meeneemt op speurtocht door de Museum Expeditie. Bij binnenkomst in het museum krijgt iedereen een Toonkaart waarmee ze uiteindelijk zelf een liedje kunnen componeren en spelen. Ook leuk: de Escape Game, waarbij je met samen met je vriendjes en vriendinnetjes een reis door de tijd maakt en de muziekmachines uit het museum beter leert kennen.

De volgorde van het programma mag je helemaal zelf bepalen. Hoe lang je in het museum blijft is dus helemaal aan jezelf. Aapje Toon kijkt uit naar je komst en geeft je een leuke verrassing mee naar huis!

Tarief

  • Prijs: € 12,50 p.p. inclusief entreeprijs, versierde taart, een drankje voor iedereen en een klein cadeautje
  • Museumkaarthouders betalen € 7,50 p.p. inclusief entreeprijs, versierde taart, een drankje voor iedereen en een klein cadeautje. Let op: per museumkaart krijgt één iemand korting.
  • Adviesleeftijd: de verjaardagsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder
  • Wanneer: alle dagen dat het museum open is, reserveren verplicht
  • Duur: ± 1.5 à 2 uur (plus eigen invulling)
Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly