Zien & Doen


Verjaardagsfeestje

Kom met al je vriendjes en vriendinnetjes je verjaardag in Museum Speelklok vieren. Er mag gezongen, gedanst en gegeten worden!

Wil jij een onvergetelijk kinderfeestje in Utrecht vieren? Tijdens jouw kinderfeestje beleef je een dolle middag waarin iedereen vrolijke muziek te horen krijgt en ook zelf muziek kan maken. Natuurlijk mag een heerlijk stuk taart niet ontbreken. Daarom zorgt Museum Speelklok dat er een prachtige verjaardagstaart voor de jarige klaarstaat met zijn of haar naam erop!

Na de lekkere taart kan je met je vriendjes en vriendinnetjes mee met de 45 minuten durende rondleiding door het museum waarin één van onze bijzondere draaiorgels speciaal voor de jarige ‘Lang zal ze leven’ speelt. En dat is niet het enige, want iedereen leert tijdens het kinderfeestje in Utrecht ook nog eens veel meer over alle andere vrolijke zelfspelende muziekinstrumenten die in Museum Speelklok te vinden zijn. Een leerzaam en leuk dagje uit voor iedereen!

Programma kinderfeestje

De kinderverjaardag is natuurlijk ook te combineren met de andere activiteiten voor kinderen. Zo heeft Museum Speelklok het mascotte-aapje Toon die de kinderen meeneemt op speurtocht door de Museum Expeditie. Bij binnenkomst in het museum krijgen de kinderen allemaal een Toonkaart waarmee ze uiteindelijk zelf het lievelingsliedje van het aapje Toon kunnen componeren, programmeren en spelen. Hoe leuk is dat? Samen muziek maken en meezingen met de melodie!

De volgorde van het programma mag je helemaal zelf bepalen. Hoe lang je in het museum blijft is dus helemaal aan jezelf. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en maak er een vrolijke verjaardag in Utrecht van! Ons aapje Toon kijkt uit naar je komst en geeft je een leuke verrassing mee naar huis.

Reservering kinderfeestje

Wil jij een kinderfeestje vieren in Museum Speelklok? Bel dan van tevoren naar het museum voor meer informatie of het maken van een reservering. Bellen kan tijdens kantooruren via het nummer: 030 231 27 89. Ook is Museum Speelklok altijd via het volgende mailadres te bereiken: info@museumspeelklok.nl.

Tarief kinderfeestje

  • Prijs: €10,- p.p. inclusief entreeprijs, versierde taart, een drankje voor iedereen en een klein cadeautje
  • Museumkaarthouders betalen €6,50 p.p. inclusief entreeprijs, versierde taart, een drankje voor iedereen en een klein cadeautje. Let op: per museumkaart krijgt één iemand korting.
  • Adviesleeftijd: de verjaardagsfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar en ouder
  • Wanneer: alle dagen dat het museum open is, reserveren verplicht
  • Duur: ± 1.5 à 2 uur (plus eigen invulling)
Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly