Plan je bezoek


Adres & contact

Museum Speelklok ligt in het hartje van de binnenstad van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal.

Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht
T: 030 231 27 89
E: info@museumspeelklok.nl

Routebeschrijving

Het museum ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Klik hier voor de looproute naar Museum Speelklok vanaf Utrecht Centraal Station via Hoog Catharijne.

Met de fiets

Parkeer je fiets vlakbij het museum in de gratis overdekte fietsenstalling aan de Zadelstraat. Het is ook mogelijk om de fiets bij het Centraal Station te parkeren en te lopen naar het museum of de fiets neer te zetten achter het museum.

Met de bus

Het museum is vanaf Utrecht Centraal Station onder andere te bereiken met stadsbus 2, halte Domplein.

Met de auto

Wanneer je met de auto komt en op zoek bent naar een geschikte parkeergelegenheid in het Centrum van Utrecht zijn de garages Springweg en Hoog Catharijne goed aan te raden. In Utrecht is ook de mogelijkheid tot P+R Utrecht. Dit kost €6,00 per dag om te parkeren en biedt de mogelijkheid om met maximaal 5 personen de bus of tram van U-OV naar het centrum van Utrecht te nemen.

Wanneer je niet bekend bent met Utrecht wil Museum Speelklok je als tip meegeven om van tevoren een bezoek te brengen aan Google Maps of kijk voor actuele informatie over de bereikbaarheid van de stad Utrecht op Utrecht bereikbaar.

Contact per afdeling
Wil je contact opnemen met iemand van een specifieke afdeling binnen het museum? Kijk dan hieronder voor het juiste telefoonnummer:

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan in het museum. Voor hulphonden (w.o. blindengeleiden honden) maakt het museum een uitzondering.

Fotograferen

Er is zo veel moois te zien in Museum Speelklok dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om foto’s te kunnen maken van de prachtige zelfspelende muziekinstrumenten. Daarom is het voor iedereen toegestaan voor privégebruik te fotograferen in het museum.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly