Plan je bezoek


Adres & contact

Museum Speelklok ligt in het hartje van de binnenstad van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal.

Museum Speelklok
Steenweg 6
3511 JP Utrecht
T: 030 231 27 89
E: info@museumspeelklok.nl

Routebeschrijving

Het museum ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Klik hier voor de looproute naar Museum Speelklok vanaf Utrecht Centraal Station via Hoog Catharijne.

Met de fiets

Parkeer je fiets vlakbij het museum in de gratis overdekte fietsenstalling aan de Zadelstraat. Het is ook mogelijk om de fiets bij het Centraal Station te parkeren en te lopen naar het museum of de fiets neer te zetten achter het museum.

Met de bus

Het museum is vanaf Utrecht Centraal Station onder andere te bereiken met stadsbus 2, halte Domplein.

Met de auto

Wanneer je met de auto komt en op zoek bent naar een geschikte parkeergelegenheid in het Centrum van Utrecht zijn de garages Springweg en Hoog Catharijne aan te raden. In Utrecht is ook de mogelijkheid tot P+R Utrecht. Voor € 6,- per dag kan je parkeren en met maximaal 5 personen de bus of tram van U-OV naar het centrum van Utrecht nemen.

Vragen over eigen bezit 
Museum Speelklok krijgt regelmatig vragen over collectiestukken of instrumenten in eigen bezit. Wil je hierover contact met ons opnemen? Mail dan naar collectievraag@museumspeelklok.nl. Geef in de mail een omschrijving van het instrument en stuur indien mogelijk ook een afbeelding mee.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly