Plan je bezoek


Adres & contact

Museum Speelklok ligt in het hartje van de binnenstad van Utrecht, op loopafstand van station Utrecht Centraal.

Museum Speelklok
Steenweg 6, 3511 JP Utrecht
030 231 27 89
info@museumspeelklok.nl

Met het OV

Museum Speelklok ligt op ongeveer tien minuten loopafstand van station Utrecht Centraal. Vanaf Utrecht Centraal kan je ook Stadsbus 2 richting Museumkwartier nemen en uitstappen bij halte Domplein. Vanaf hier is het nog vier minuten lopen naar het museum.

Met de auto

Vanaf parkeergarages Springweg en Hoog Catharijne loop je binnen tien minuten naar het museum. De drukte in de binnenstad vermijden? Maak dan gebruik van P+R Utrecht. Voor € 6,- kan je de hele dag parkeren en met maximaal 5 personen het openbaar vervoer nemen naar het centrum.

Met de fiets

Parkeer je fiets vlakbij het museum in de gratis overdekte fietsenstalling aan de Zadelstraat. Het is ook mogelijk om je fiets bij Utrecht Centraal te parkeren en te lopen naar het museum of de fiets neer te zetten achter het museum.

Vragen over eigen bezit 
Museum Speelklok krijgt regelmatig vragen over collectiestukken of instrumenten in eigen bezit. Wil je hierover contact met ons opnemen? Mail dan naar collectievraag@museumspeelklok.nl. Geef in de mail een omschrijving van het instrument en stuur indien mogelijk ook een afbeelding mee.

Wij behandelen geen taxatieverzoeken. Restauratieverzoeken behandelen we alleen wanneer het een waardevolle kennisuitwisseling oplevert. Vragen over objecten die geen mechanische muziek maken, vallen helaas buiten onze expertise en kunnen wij om die reden ook niet in behandeling nemen. We streven ernaar om alle overige vragen binnen 14 werkdagen te beantwoorden.

Terug naar boven
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly