Plan je bezoek


Toegangsprijs

Tijdens de tentoonstelling Robots love Music geldt €2,- toeslag voor 18+ (exclusief student en CJP) bovenop onderstaande entreeprijzen. Deze toeslag is ook van toepassing op Museumjaarkaarten.

Volwassenen €13,-
Kinderen 0 t/m 3   €0,-
Kinderen 4 t/m 17  €7,-
Gezinsticket (2 volwassenen + 2 kinderen) €36,-
Student/CJP € 7,-
U-pas volwassenen €6,50
U-pas kinderen €3,50
Museumkaart gratis (te koop in het museum of koop hem hier online)
BankGiro Loterij VIP-KAART gratis
Rembrandtkaart gratis
Holland Pass wordt geaccepteerd
Verjaardagsfeestje €9,50
Restauratieatelier €3,- extra
Combiticket Domtoren en Museum Speelklok €16,- volwassenen, €9,50 kinderen (4 t/m 12 jaar) – alleen te koop aan de kassa, niet online
Combiticket Schuttevaer en Museum Speelklok €17,95 volwassenen, €12,95 kinderen (4 t/m 12 jaar) – alleen te koop aan de kassa, niet online

Bekijk ons 360-graden filmpje hieronder. In deze tour ontbreekt de muziek, die natuurlijk wel overal in het museum te horen is!

Muzikale Rondleiding

Een bezoek aan Museum Speelklok is inclusief een gratis Muzikale Rondleiding onder begeleiding van een gids. De rondleidingen worden in groepen gegeven. Ook is er de mogelijkheid een privé rondleiding te boeken.

NU: familieticket voor maar € 40,-

Wil je het hele gezin een leuk dagje uit in Utrecht laten beleven? Maak dan gebruik van de familiedag-tips van Museum Speelklok en kom een vrolijke dag beleven in het museum. Museum Speelklok behoort immers tot één van de vrolijkste culturele activiteiten in het centrum van Utrecht. Het museum biedt niet alleen een gezellig dagje weg met het gezin met veel vermaak, maar er wordt ook nog eens heel veel geleerd.

Maak voor een bezoek aan het museum gebruik van het familieticket. Een familieticket is geldig voor 2 volwassenen incl. 2 x €2 toeslag RLM en 2 kinderen (van 4 t/m 12 jaar). Het gezinsticket is te koop aan de kassa van Museum Speelklok of als online ticket verkrijgbaar. Het familieticket is niet geldig in combinatie met andere acties.

Groepstarieven (mogelijk vanaf 20 personen)

Bezig met het plannen van een bezoek aan Utrecht met een groep? Dan mag Museum Speelklok niet gemist worden. Museum Speelklok biedt het hele jaar door leuke groepsactiviteiten in het centrum van Utrecht. Het museum staat dan ook altijd open voor het ontvangen van grote gezelschappen. Wanneer je graag, tijdens een dagje uit, met een grote groep een bezoek wilt brengen aan Museum Speelklok is het wel verplicht om hiervoor een aanvraag te doen. Dit kan via het e-mailadres: info@museumspeelklok.nl of door te bellen naar het nummer: 030 231 27 89. De prijzen voor een uitje met een groep in Museum Speelklok zijn inclusief een (vooraf te reserveren) bezoek aan het Restauratieatelier.

Combinatieticket Domtoren & Museum Speelklok

Binnen 7 dagen de Domtoren beklimmen en Museum Speelklok bezoeken? Koop het combi-ticket en krijg toegang tot beide culturele activiteiten met veel korting. Let op: voor een beklimming van de Domtoren moet u van tevoren een reservering aanmaken.

  • Volwassenen € 16,-
  • Kinderen (4 t/m 12 jaar) € 9,50

Een combiticket Domtoren & Museum Speelklok is te koop bij de kassa van Museum Speelklok en bij de kassa van de Domtoren.

Schoolreisje

Plan een schoolreisje naar Utrecht en kom met je klas naar Museum Speelklok! Stap samen in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je meevoeren met de klanken van speelklokken, speeldozen, pianola’s, orchestrions en draaiorgels. Kijk voor een overzicht van de kosten en meer informatie over het educatieve aanbod bij basisonderwijs of voortgezet onderwijs.

BSO’s en kinderdagverblijven

Voor instellingen als BSO’s en kinderdagverblijven hanteert Museum Speelklok speciale prijzen. Deze zijn als volgt:

  • Kinderen € 3,50
  • Begeleiders € 6,50

Museumkaart

Sinds kort is het mogelijk om je Museumkaart online te kopen. Hiermee krijg je naast Museum Speelklok toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Dus bestel hem vandaag nog!

In Museum Speelklok worden de Museumkaarten ook verkocht aan de kassa. De prijs van een Museumkaart is, inclusief administratiekosten van €4,95, als volgt:

  • Volwassenen € 64,90
  • Kinderen tot en met 18 jaar € 32,45
Terug naar boven
bez
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly Internet

Wij maken gebruik van cookies om je websitebezoek 'slimmer' te maken en omwille van statistieken.

ok