Zien & Doen

10 januari 2017

Een week lang liefdevolle Valentijn rondleidingen

Wil jij samen met jouw grote liefde helemaal in de Valentijnsferen komen? Breng dan tussen 7 en 14 februari een bezoek aan Museum Speelklok en ga mee met de liefdevolle Valentijn rondleiding die ieder uur wordt gegeven door onze enthousiaste rondleiders.

In de week voorafgaand aan Valentijnsdag staat de Muzikale Tour door het museum bol van de love songs! Zo hoor je op het straatorgel de Drie Pruiken onder andere het nummer ‘I can’t stand losing you’, speelt de Dubbele Biphone nummers als ‘Zij gelooft in mij’ en ‘Heb je even voor mij’ en brengt de Arabier speciaal voor de verliefde stelletjes het nummer ‘Somewhere my love’. Maar dat is nog niet alles. Iedere Muzikale Tour wordt er een live aubade gezongen voor één van de liefdeskoppels die dan aanwezig is!

Win een luide liefdes lunch voor twee

Tussen 7 en 14 februari worden er verschillende liefdesnummers geplaatst op onze Facebook pagina. Houd de pagina goed in de gaten, want aan één van de berichten hangt een win-actie! Tag onder het bericht met de win-actie jouw grote liefde en vertel ons waarom jij een luide liefdes lunch wilt winnen. De winnaar krijgt gratis toegang tot het museum en een romantische lunch voor twee op Valentijnsdag!

Terug naar boven
laad eerdere berichten
Privacy Statement Disclaimer ontworpen & ontwikkeld door Eagerly