4 november 2017

Kerstvakantie: Muzikaal voorleessprookje De Sneeuwkoningin

Kijk niet in de blauwe ogen van de Sneeuwkoningin want je hart wordt koud!

Kom in de kerstvakantie naar Museum Speelklok en luister naar het spannende voorleessprookje van Gerda en de Sneeuwkoningin met liedjes uit Frozen!

Tijdens het winterse sprookje spelen de magische muziekinstrumenten van het museum liedjes uit Frozen en kom je helemaal in de kerstsferen! Het kerstsprookje de Sneeuwkoningin is een bewerking van het 19e-eeuwse verhaal van Hans Christian Andersen.

Gerda gaat op zoek naar haar broertje Kai. Hij is vlak voor kerst verdwenen en ze mist hem verschrikkelijk. Hij zal toch niet meegenomen zijn naar het IJspaleis van de Sneeuwkoningin? Het is een barre tocht naar het Hoge Noorden, maar gelukkig hoort ze onderweg prachtige liedjes.

Ben jij ook een grote fan van de film Frozen? Kom dan in je mooiste prinsessenjurk of prinsenpak luisteren naar de muzikale kerstvertelling en krijg een mooie poster mee naar huis!

• 23 december t/m 7 januari
  • Doordeweeks om 14.00 uur en 15.00 uur
  • Weekend om 14.00 uur
  • Toeslag op entreeprijs: €2,00
  • Duur: ruim 30 minuten
  • Adviesleeftijd: 4+

Voorverkoop en reserveren

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over kaartverkoop en reserveren.

Openingstijden rond de kerst
Museum Speelklok is op 25 december en 1 januari de hele dag gesloten.